Over Mij

Hallo en welkom op mijn stukje internet. Mijn naam is Janneke en ik ben deze blog voor mezelf, maar ook voor anderen begonnen. Ik wil mijn verhaal delen met de wereld, of dan toch een klein stukje daarvan. Ik ben verslaafd en dat zal ik altijd blijven. Het is aan mij, met de hulp van de juiste mensen, om een manier van leven te vinden zonder verdovende middelen. Daarnaast hoop ik anderen te inspireren, misschien te helpen zelf ook een stap richting herstel te zetten of iemand die verslaafd is beter te begrijpen. Ieder beetje is mooi meegenomen.

Na verschillende terugvallen, soms kort, soms lang, soms wat minder erg en de andere keer erger, ben ik het zat. Ik ben het beu. Ik wil weer gezonder worden, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Ik wil weer van het leven kunnen houden zonder de drang om mezelf te verdoven. Echt genieten, intens verdrietig kunnen en mogen zijn. Alle gevoelens weer ervaren die bij het leven horen.

Het zal geen makkelijke weg worden, het zal ook niet altijd een makkelijke weg zijn, maar gelukkig hoef ik het niet alleen te doen.