Verlies

Herinneringen Aan Mijn Lieve Loeder

Precies een maand geleden hebben we afscheid genomen van mijn allerliefste metgezel, Loeder. Op deze Dierendag wil ik even stilstaan bij het gemis dat de afgelopen maanden mijn hart heeft gevuld.

Het is vreemd hoe het dagelijkse leven doorgaat, terwijl een deel ervan leeg blijft. Loeder was meer dan alleen een huisdier. Ze was mijn trouwe vriend, mijn steun en toeverlaat, mijn maatje in goede en slechte tijden.

Bij het ontwaken in de ochtend mis ik haar aanwezigheid, haar zachte kattenkopje dat me begroette alsof ze wilde zeggen: “Goedemorgen, hier ben ik weer!” ’s Avonds, wanneer ik naar bed ga, is er die lege plek naast me waar ze altijd lag, haar geruststellende aanwezigheid die me in slaap wiegde.

Loeder, je was er in de vreugdevolle momenten en de moeilijke dagen. Je begreep me zonder woorden, en jouw liefde was onvoorwaardelijk. We hebben zoveel avonturen gedeeld, en hoewel je nu niet meer fysiek bij me bent, blijf je voor altijd in mijn hart.

Op deze Dierendag, en elke dag, herinner ik me de kostbare tijd die we samen hebben doorgebracht en koester ik de liefde die we deelden. Bedankt, lieve Loeder, voor de onvergetelijke herinneringen en de onvoorwaardelijke liefde. 🌟

Rust zacht, mijn trouwe vriendin.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *